Proizvodi

close
Elektroterm Adresa: Obilićev venac br. 5 Nis Telefon: +381 (0)18/516-555, +381 (0)62/1140-603, +381 (0)62/1140-614        Elektroterm - Novo Selo Adresa: Topličko partizanskog odreda 45 Nis Telefon:       
apps proizvodi

SIJALICA INFRA 150W E27

Šifra artikla: 01094

SIJALICA INFRA 150W E27

Šifra artikla: 01094

Kategorija: Rasveta

Na stanju

Stanje: 4 KOM



Cena 460.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Reflektorska inkadescentna sijalica sa balonom od duvanog stakla R125 (prečnik 125mm). Opcioni čvrst stakleni balon velike mehaničke čvrstoće i otpornosti na nagle temperaturne promene(pri promeni atmosferskih uslova). Opciono crveno obojena sijalica u cilju smanjenja vidljivog isijavanja i blještanja do 75% u situacijama gde nije potrebna vidljiva svetlost.

Artikal Sijalica

Model / Tip INFRA R125

Nazivni Napon220-240 V AC

Tip Grla E 27

Nazivna Snaga150 W

Materijal Metal/staklo

Ugao Rasipanja Svetlosti 360°

Prosečan Radni Vek 2.000 h na 25° C

Broj Uključenja / Isključenja 500

Energetska Efikasnost E

Stepen Električne Zaštite Klasa III P

 Zaštita IP 20

Potrošnja Elek. Energije:150 Kwh/1000h

Primena: Veterinarske stanice, zoološki vrtovi, prodavnice kućnih ljubimaca, saloni lepote
              Industrijsko grejanje: sušenje, pečenje, karbonacija, topljenje.
              Za ličnu negu, sušenje kose, u solarijumima.
              Opšte zagrevanje zračenjem, na primer izloga sa vrućom hranom kupatila, aspiratora, prostorija.

Primenu nalazi u kozmetičkim tretmanima nege kože lica i tela, kako bi se otvorile pore na koži i omogućilo apsorbovanje preparata. Toplotno dejstvo lampe ima blagotvorno i umirujuće dejstvo na nerve i mišiće. Sijalica i do 90% svoje energije pretvara u toplotu i omogućava usmeravanje toplote tamo gde je to neophodno. Infracrvena sijalica emituje infracrvenu svetlost koja prodire duboko ispod površine kože i na tretiranom delu efikasno zagreva tkiva, ubrzava cirkulaciju i poboljšava metabolizam. Toplotno dejstvo lampe ima blagotvorno i umirujuće dejstvo na nerve i mišiće.

Ne ostavljajte sijalicu uključenu bez nadzora, pogotovo ako su prisutna i deca. - Lako zapaljive objekte kao što su tekstil, naočare ili češljeve držite dalje od infracrvene lampe. - Infracrvena lampa mora biti minimum 80 cm udaljena od zapaljivih objekata (zavese, naočara i dr predmeta). - Ne koristite sijalicu ako nije potpuno suva. - Nikad ne upotrebljavajte sijalicu napolju ili u vlažnim prostorijama. - Nemojte je koristiti u blizini kade, tuša ili lavaboa napunjenog vodom i ne dodirujte vlažnim rukama. - Zaštitite je od vlage. - Nemojte je uranjati u vodu ili druge tečnosti. - Nikad je ne dodirujte ako je upala u vodu, već je odmah isključite iz struje. - Utikač i / ili lampu možete da dodirujete samo ako su vam ruke suve. - Nikada je nemojte pokrivati dok se ne ohladi.


  • AmericanExpress
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Dinacard
  • Bancaintesa
  • Visa verificated
  • Master secure
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • placeholder slika

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam